Register, upload AVATAR, save SCORES, meet FRIENDS!
0%
Fullscreen
Lights Toggle

Advertisement

Kart On eshte nje loje emocionuese me makina Go-Kart me 3 menyra loje ne 6 pista te ndryshme kunder 11 kundershtareve me shpejtesi te ndryshme. Ne secilen piste shpejtesia me e mire e pistes regjistrohet duke ju dhene nje mundesi per te thyer rekordin tuaj personal me vone. Te jesh i pari ne piste nuk eshte qellimi i vetem. Sfida te tjera presin per cdo lojtar qe ti fitoje dhe ti mbledhe te gjitha medaljet ne secilen piste.

 

Kjo loje permban:

– 12 makina Kart ne piste
– 6 pista unike
– 3 menyra loje: Kupa e te djeles (e lehte), Kampionati Profesional (e veshtire), Gara kundra kohes (stervitje)
– Arritjet
– Makine fantazem ne Menyren e stervitjes
– Harte me radar

Game Tags

, , , , , ,

Game Categories

Do You Like This Game?

Embed this game on your MySpace or on your Website:

4 Comments

  1. altin says:

    kjo loj eshte shum e mir

  2. agron says:

    kjo loj eshte shum e mir bravo

  3. kjo loje eshte shume e bukur me gjithe keto makina te vecanta te japin nje ide per ta blere nje te tille . tani do tju pyes juve se cila makine ju pelqen nga keto dhe me ktheni mpergjigje ?

TrackBacks / PingBacks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Lojra Me Makina is proudly powered by MyArcadePlugin - WordPress Arcade